Във всяко риалити предаване се оформят лагери, скандали, но

...
  Във всяко риалити предаване се оформят лагери, скандали, но
Коментари Харесай

Любовни забивки и флирт в "Игри на волята": Участниците, закачките и палавите намеци

 

Във всяко риалити предаване се оформят лагери, кавги, само че и любовни връзки, а това са изцяло естествени неща. В " Игри на волята " много участници обаче са казвали, че нямат време да мислят за сходни пристрастености, тъй като са подложени на напълно други тествания и условия. Когато си на реката и нямаш какво да ядеш, едва ли си в въодушевление за любовни приказки, свалки, а за секс пък да не приказваме.

Е, все пак е изцяло обикновено да има благосклонности и прехвръчане на искри сред някои участници. В трети сезон станахме очевидци на някои дребни закачки сред Паулина и Стратимир, които са много близки. Някои участници заподозряха съвсем през цялото време, че сред двамата прехвърчат любовни искри, само че истината е, че са просто много близки другари и се поддържат. Нещо сходно на поддръжката, която има сред Елизабет и Андрей, които се почитат и харесват, само че като съотборници и другари.

Виж още: Инфлуенсър по предопределение: Половинката на Лъчо от СкандаУ за сбъднатата фантазия и отговорността 

 

В началото на Игрите обаче Неделчо направи доста благ жест, който бе ориентиран към Поли. Припомняме, че точно той подари на красивата певица цвете, с което сподели, че е имал малко по-специално отношение към нея. Е, това беше при започване на трети сезон, а сега не наподобява да е подготвен на нови благи жестове към нея (поне на екран).

Най-голямата изненада обаче се случи преди дни, когато научихме, че мис Елия и Валентин са публично двойка. В изявление за Vbox7 Вальо не разяснява непосредствено тематиката за персоналния си живот, само че и не отхвърли, че има жена до него. Часове по-късно той показа в Instagram, че е във връзка точно с младата учителка. " Не завоювах " Игри на волята, само че завоювах теб ", написа Валентин към общ фотос с Елия.

Виж още:  " Къде са ти гърдите? ": EVA се оплака от заплашителен хейт в нета, тъй като имала дребен бюст

 

В предходни сезони също е имало свалки. Една от забивките бе сред Роберта и Васко от първи сезон. В едно остаряло изявление обаче Роберта съобщи изрично, че от нейна страна не е имало в никакъв случай свалки. " За него не мога да разясня, само че съм съвсем уверена, че и от негова страна е по този начин. От племето на " Славяните " усещах него непосредствен. ", сподели Роберта в изявление, с което постави завършек на всевъзможни спекулации.

 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ ,  https://www.instagram.com/balkan.beast/ https://www.instagram.com/valentinmichev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР